ZS s MŠ Zborov nad Bystricou

Vitajte na našom blogu

Talentmánia

Posted by zszborov na 4 mája, 2011

Prvý ročník školskej súťaže Talentmánia sa skutočne vydaril. Svojim vystúpením sa prezentovalo 13  čísel. Tí súťažili v kategóriách spev, tanec a hra na hudobnom nástroji – gitara, flauta, heligónka. Ich výkony hodnotila porota zložená z učiteľov prvého stupňa a zástupcov rodičov. Žiaci si svoje vystúpenia naozaj veľmi zodpovedne pripravili, čo sa prejavilo na výbornej úrovni súťaže a ťažkej práci poroty pri vyhlasovaní víťazov. Nakoniec všetci prihlásení do súťaže získali ocenenie v podobe darčeka.

1.miesto patrilo Lívii Neveďalovej, ktorá nám zaspievala pieseň od Kristíny – Horehronie, na 2. mieste sa umiestnili Adelka Pastiriková a Kristínka Zbončáková a na 3. mieste  Šimon Harnas s mamičkou – p.uč.Harnasovou. Na 4.mieste  boli –  Patrik Bence, Adam Herman Monika Harvanová, Nikolka Jurinová, Nikolka Murgašová, Linda Minarčíková, Bianka Kolembusová, Veronika Martikánová, Oliver Budoš, Marián Nečeda. V závere nám zaspievali i žiaci 2.A a 2.B triedy.

Všetkým, ktorí sa do Talentmánie zapojili ďakujeme za ich úžasné výkony a víťazom blahoželáme. Fotografie si môžete pozrieť v sekcii „galéria“.

Sorry, the comment form is closed at this time.